top of page

Дерматолог попереджає : куріння впливає на шкіру


Куріння - найлютіший ворог молодості і краси! Куріння змінює колір шкіри, так як знижується шкірне дихання. Куріння руйнує містяться в шкірі волокна колагену і еластину, і шкіра стає менш пружною і еластичною, що призводить до раннього утворення зморшок. Нігті, постійно відчувають нестачу харчування і вітамінів, втрачають свій природний вигляд, стають більш сухим і ламким. Вплив куріння на різні системи органів людини.

Доктор Бруно Капитанио, один із співавторів дослідження, повідомив: "Наша робота показує, що NIA вражає значний відсоток жінок і особливо часто зустрічається у курців ... Відрізняти даний тип вугрової висипки від інших її різновидів необхідно для того, щоб надавати споживачеві коректні відомості про вплив тютюнопаління на шкіру. Це можна з успіхом використовувати в інформаційних програмах, спрямованих на боротьбу з курінням ... За деякими показниками - таким, як особливості клінічної картини, жорстка взаємозв'язок з курінням, біохімічні дані - NIA, або "висип курця", може бути визнана новим серйозним явищем у сфері викликаються курінням шкірних захворювань ".

Доктор Колін Холден, президент Англійської асоціації дерматологів, додав: "Дерматологи давно вказують на зв'язок між курінням і передчасним старінням шкіри, появою зморшок, погіршенням кольору обличчя. Тим часом сьогодні все більше вчених пов'язують цю шкідливу звичку з появою вугрової висипки. Люди, які страждали даним захворюванням в юності, мають в 4 рази більше шансів придбати його і в зрілому віці, якщо будуть курити. Це означає, що куріння, можливо, є основною причиною появи прищів у зрілому віці, за умови, що людина має схильність до проблем зі шкірою обличчя ... Це дослідження демонструє цікавий зв'язок між курінням і особливим типом вугрової висипки.

Я сподіваюся, що нові відкриття стануть для людей зайвим приводом відмовитися від цієї шкідливої звички.

Чапліна Валерія, учениця 9-А класу


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page